Πάρε μέρος σε μια ξεχωριστή εθελοντική εμπειρία!

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Μαρτίου

Είσαι φοιτητής και αναρωτιέσαι πως μπορείς να περάσεις μια μοναδική    εμπειρία; Επιθυμείς οι πράξεις σου να αφήνουν και ένα αντίκτυπο στην  κοινωνία;

Τώρα μπορείς μέσω του προγράμματος Global Volunteer της AIESEC να συμβάλεις και εσύ σε έναν από τους 17 στόχους αειφόρου ανάπτυξης.

Το Global Volunteer σου δίνει την δυνατότητα να συνεισφέρεις στην επίτευξη μιας κοινωνίας που θα έχει ως  γνώμονα την υγεία αλλά και στην ενίσχυση της ευαισθητοποίησης των ανθρώπων για αυτό το πολύτιμο αγαθό. Ακόμη με την παρουσία σου θα απομακρύνεις το αίσθημα της μοναξιάς που κατακλύζει τους ασθενείς ώστε να μην νιώθουν πια μόνοι  και αβοήθητοι.

Αναλυτικότερα, έχεις την ευκαιρία να επισκεφτείς νοσοκομεία και ορφανοτροφεία στο Qasr Ad Dobarah στην Αίγυπτο για να προσφέρεις την βοήθειά στα αγγλικά σε όσους το έχουν ανάγκη. Επιπλέον θα σου δοθεί η δυνατότητα να συλλέξεις φάρμακα από τα νοσοκομεία και τις φαρμακευτικές εταιρείες υστέρα να ελέγξεις την εγκυρότητα τους ταξινομώντας τα ανάλογα με τους τύπους τους και εν τέλη να τα διανέμεις σε ατυχείς ασθενείς.

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα ,κάνε την αίτηση σου στο παρακάτω link και ένα μέλος θα επικοινωνήσει μαζί σου μέσα σε 24 ώρες για να σε ενημερώσει.

Κατηγορίες Ανακοινώσεων