Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών Ακαδ. Έτους 2020-2021

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Σεπτεμβρίου

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι από 22-29 Σεπτεμβρίου 2020 θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) ή από τα ΕΠΑΛ. Οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά μόνο μέσω της εφαρμογής: Ηλεκτρονικής Εγγραφής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση «Ηλεκτρονικές Εγγραφές Επιτυχόντων»

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ είναι προσπελάσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  https://eregister.it.minedu.gov.gr/

Η διαδικασία εγγραφής θα διαρκέσει το διάστημα 22-29 Σεπτεμβρίου 2020 και γίνεται μόνο μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής, στην οποία οι επιτυχόντες θα συμπληρώσουν και θα υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής στο Τμήμα επιτυχίας τους. Για την είσοδό τους στην εφαρμογή, οι επιτυχόντες θα καταχωρούν τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων και τον προσωπικό κωδικό σφαλείας (password) που χρησιμοποίησαν στο μηχανογραφικό δελτίο.  Συνίσταται να μελετήσετε το εγχειρίδιο χρήσης κατά την είσοδό σας στην εφαρμογή.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους οι επιτυχόντες φοιτητές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας μετά την ηλεκτρονική τους εγγραφή -ΆΜΕΣΑ- θα πρέπει να προσκομίσουν στη Γραμματεία του Τμήματος ή να αποστείλουν ταχυδρομικά στη διεύθυνση, που αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Τμήματος, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Εκτυπωμένη  σε PDF την αίτηση της ηλεκτρονικής εγγραφής
  • ευκρινές απλό φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου
  • δύο (2) μικρές έγχρωμες φωτογραφίες.
  • Σε περίπτωση που είναι εγγεγραμμένος σε άλλο Τμήμα Α.Ε.Ι. : υπεύθυνη δήλωση (χωρίς επικύρωση) ότι έχει διαγραφεί, ή ότι έχει υποβάλλει αίτηση διαγραφής από το προηγούμενο Τμήμα.

Τυχόν άλλα δικαιολογητικά θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Για τους αλλογενείς ή Κύπριους επιτυχόντες φοιτητές θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για τις εγγραφές: 2731089651 ή 2731089689 ( από 8:00-15:00 Δευτέρα -Παρασκευή).

Κατηγορίες Ανακοινώσεων