Δήλωση συμμετοχής στην εξ αποστάσεως εξέταση εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Ιουνίου

Σας ενημερώνουμε ότι η εξέταση των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση μεθόδων εξ αποστάσεως αξιολόγησης.

Σας ενημερώνουμε ότι η πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχής των φοιτητών στις εξετάσεις εαρινού εξαμήνου με τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και αποδοχής της διαχείρισης προσωπικών δεδομένων είναι στη διεύθυνση : https://gdpr-form.uop.gr

Περίοδος υποβολής δηλώσεων από Δευτέρα 07-06-2021 έως και Κυριακή 13-06-2021. Η δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική.

Οδηγίες συμπλήρωσης της δήλωσης συμμετοχής στην εξ αποστάσεως εξέταση μπορείτε να αναζητήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://di.uop.gr/odigies-symplirosis-tis-dilosis-symmetoxis-stin-eks-apostaseos-eksetasi

Περισσότερες οδηγίες για τη διαδικασία των εξετάσεων εαρινού  εξαμήνου με τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχουν αναρτηθεί στη σελίδα: https://di.uop.gr/diktyo-yp/eksetaseis-apo-apostasi

Το εαρινό εξάμηνο θα παραταθεί για δύο εβδομάδες με τη λήξη των μαθημάτων να μεταφέρεται στις 2/7/2021. Η εξεταστική περίοδος θα ξεκινήσει αμέσως μετά, τη Δευτέρα 5/7/2021.

Παρακαλείσθε να παρακολουθείται τις ανακοινώσεις-αναρτήσεις του Τμήματος, καθώς και τα e-mail του ιδρυματικού σας λογαριασμού, Αναμένεται απόφαση της Συγκλήτου σχετικά με την εξέταση των εργαστηρίων εαρινού και χειμερινού εξαμήνου.

Καλούνται όσοι φοιτητές δεν έχουν ενεργοποιήσει το νέο ιδρυματικό τους e-mail με username@go.uop.gr να το πράξουν άμεσα, ώστε να λαμβάνουν έγκαιρα τις ανακοινώσεις του Τμήματος που τους αφορούν. Διαβάστε παρακάτω παλαιότερη ανακοίνωση του Πανεπιστημίου:

Σε όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου έχει αποδοθεί νέος ιδρυματικός λογαριασμός email στη πλατφόρμα G-Suite της Google, ο οποίος έχει τη μορφή username@go.uop.gr όπου username το όνομα χρήστη που έχετε στον ιδρυματικό λογαριασμό της νέας υποδομής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Για να εισέλθετε στο νέο ιδρυματικό λογαριασμό email,  με τη χρήση προγράμματος περιήγησης (FireFox, Chrome κλπ.) μεταβείτε στη διεύθυνση: mail.go.uop.gr συμπληρώστε τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού και έχετε πρόσβαση στο νέο email αλλά και σε εργαλεία της πλατφόρμας GSuite.

Σημειώνουμε ότι η επικοινωνία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, τους καθηγητές, τις διοικητικές υπηρεσίες, τις Γραμματείες των Τμημάτων πρέπει να πραγματοποιείται από το νέο ιδρυματικό σας email username@go.uop.gr

Τον νέο ιδρυματικό λογαριασμό, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σε όποια υπηρεσία παρέχεται εκτός Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην οποία καλείστε να επιλέξετε οικείο φορέα ειδικότερα: ‘Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου – uop.gr’

Κατηγορίες Ανακοινώσεων